86400 sekunder och nya hjärnceller

Hjärnan växer med sin uppgift, så använd den flitigt. Dagligen får vi ett tillskott av nya friska hjärnceller. En del av dem får något att jobba med andra bara försvinner för att de inget har att göra. Och det bästa av allt – det är upp till dig vilket det blir. Är det inte fantastiskt!?

Varje dygn får du dessutom 86 400 sekunder inlagt på ditt tidskonto. De går inte att förbruka på en gång eller sparas utan måste förbrukas sekund för sekund. Så tänk efter hur du vill använda dina 86 400 sekunder eller 24 timmar. Lev livet här och nu och njut av varje sekund.

 • Anonymous

  Hej Britt-Marie!
  Ville bara skicka en önskan om ett riktigt bra nytt år 2011 för dig! Vi är många som saknar dig efter din varma, personliga, kunniga och engagerande insats i Oxelösund. Hoppas vi kan hitta ett tillfälle att träffas snart igen! Dels för att få en dos av din livsglädje och inspiration, men självklart också för att gå igenom det intressanta forskningsresultatet vi fått nu på din utbildningsinsats. Vi kan se goda effekter och resultat i insatsgruppen! Coolt va!
  Sköt om dig så hörs vi!
  Kram / mia

 • Julia

  Jo, det är verkligen fantastiskt! Det tycks inte finnas några gränser för vad och hur mycket hjärnan kan åstadkomma! Bara man tar till vara på den! Och på alla hjärnceller! Jag njuter av livet och försöker tänka på att ta tillvara på vaje sekund. Hoppas att dina andra bloggläsare inspireras att också göra det.